Home Page

Belgische kwaliteitsproducten

Wij hanteren voor onze vloeren  de hoogste kwaliteitsnormen. Daarom worden  al onze parketvloeren in België geproduceerd.

Topkwaliteit,  geen lange wachttijden en een ruim aanbod.

 

Een website, en geen webshop

Als bedrijf hebben wij  concreet gekozen voor een Website waarop alle prijzen duidelijk vermeld staan, inclusief de kortingen die op het ogenblik  kunnen aangeboden worden.

De kleuren waarmee wij onze vloeren afwerken worden door ons  team zelf samengesteld,  in eigen magazijn  verwerkt  en zijn niet in de handel  beschikbaar. Uit ervaring en overleg met ons cliënteel  hebben wij er dan ook voor gekozen om geen complete webshop te installeren, maar een overzichtelijke en transparante website.

 

Waarom

Elk computerscherm, Ipad, of welk ander internet medium dan ook, heeft steeds een andere kleurweergave en resolutie,  een kleur zal altijd een bepaalde afwijking hebben  van de  realiteit. Om elk misverstand te vermijden verkopen wij niet on-line en adviseren wij iedereen gewoon  om even  langs te komen. In een ontspannen sfeer kan u genieten van een drank en versnapering. Een vrije beslissing is een goede beslissing.